USD en Bitcoins

Bitfinex lanceert nieuwe manier om EUR en USD te storten

USD en Bitcoins

2018 - Cryptocurrency exchange Bitfinex heeft bekend gemaakt dat er een “distributed banking solution” gaat komen. Dat houdt in dat er een vereenvoudigde oplossing komt voor de problemen die er op dit moment zijn tussen de exchange en banken.

Dinsdag werd bekend gemaakt dat het nieuwe systeem de gebruikers die de KYC (Know Your Customer) procedure hebben doorlopen de mogelijkheid geeft om fiat geld te storten. Het gaat in deze gevallen om de USD, GBP, JPY en de EUR. De stortingen van deze valuta waren tijdelijk stopgezet.

Stopzetten stortingen Bitfinex

Het begon vorige week allemaal met een probleem rondom de stortingen van het fiatgeld. Er werd bekend gemaakt dat de ‘deposits temporarily paused‘ wearen. Het zou volgens die berichtgeving een week gaan duren voordat dit probleem zou zijn opgelost. Er gingen verhalen rond dat Bitfinex deze stortingen kon aanbieden in samenwerking met de Noble Bank in Puerto Rico. Deze bank zit echter met problemen en daarom is deze optie op het platform tijdelijk op pauze gezet. Toen dit nieuws naar buiten kwam was er een enorme sell-of te zien in de prijs van bitcoin op Bitfinex.

Bron: Blockchainstories.com