Terugval tot onder $1,20 ?

Een terugval tot onder de $1,20 lijkt waarschijnlijk, zegt handelaar Laurens Maartens van Saxo Bank over de euro.

Terugval tot onder $1,20 ?

AMSTERDAM - Nadat de euro gisteren naar het laagste punt in bijna twee jaar tuimelde, is het voor beleggers en Beurspoule-deelnemers zeer belangrijk om de euro/dollar koers in de gaten te houden. Handelaren spreken van een neerwaartse trend in onze eenheidsmunt ten opzichte van de dollar. Ondertussen wijst de AEX-future op een hogere opening.

“Een terugval tot onder de $1,20 lijkt waarschijnlijk”, zegt handelaar Laurens Maartens van Saxo Bank over de euro. Of dat vandaag zo zal lopen is de vraag, maar u kunt op een daling van de euro ten opzichte van de dollar inspelen door een Turbo Short in te zetten op deze koers. En eventueel, als u deze heeft bemachtigd, een Super Turbo.

“De euro zit in een neerwaartse trend en dat kan de aandelenkoersen onder druk zetten, zet Rob Koenders, handelaar van Harmony Vermogensbeheer. Desondanks wordt verwacht dat de AEX hoger zal openen. Maar als u hierop inspeelt, dan zou u goed opletten wanneer u uw posities sluit. Want Rob Koenders zegt: “Het herstel van de AEX vandaag zal mogelijk van korte duur zijn aangezien de Amerikaanse openingsindicatoren lager staan.”

Bekijk de koers van dit moment..

Bron: Een van de Super Turbo codes van vandaag is RBS3498