Stabilisatie binnen dalende trend

Actieve spelers zigzaggen mee tussen 1,34-1,30. Anderen wachten op een uitbraak voor meer actie......

Stabilisatie binnen dalende trend

Het korte termijn plaatje oogt neutraal. De koers schommelt rond een vrijwel vlakke sleepkabel. Momenteel hangt de koers tussen de kantelpunten op afgerond 1,32 en 1,30. Maar al met al is het wachten op een uitbraak buiten de kantelpunten op afgerond 1,34 bovenin en afgerond 1,30 onderin. Onder 1,30 is er sprake van een impuls binnen de dalende trend richting 1,26. Echter, boven 1,34 is er sprake van een impuls binnen de stijgende trend en sluit ik een stijging richting circa 1,36 niet uit. Kortom, het is wachten op meer vuurwerk.

Recent bewoog de koers binnen een stijgend trendkanaal richting de sleepkabel, als zijnde een countertrendbeweging. Echter, inmiddels is de koers onderuit het trendkanaal gezakt, maar blijft de koers wel boven het steunpunt op 1,30 liggen. Al met al is er sprake van een kortstondige stabilisatie tussen afgerond 1,34 en 1,30. Pas buiten deze kantelpunten is het tijd voor een nieuwe significante beweging.

Onder 1,30 slaat de beer genadeloos toe en wordt de downtrend vervolgd richting 1,26. Maar boven 1,35 is er ruimte voor stierenprikken richting de sleepkabel op circa 1,38. Korte termijn spelers zigzaggen mee tussen 1,30-1,34. Anderen wachten op een uitbraak…..

Bekijk hier de koers van vandaag.

Bron: Nico P.R. Bakker