korte termijn speelveld verbeterd

De koers is boven de sleepkabel gestegen. Ofwel, de stieren hebben het stokje overgenomen en een nieuwe stijgende trend gestart

korte termijn speelveld verbeterd

Er is ruimte voor mooie oplevingen. De eerste horde ligt namelijk pas op afgerond 1,34. Zolang de candles wit kleuren zijn oplevingen richting de net genoemde weerstandslijn dan ook aannemelijk. Pas onder het steunpunt en tegelijkertijd de sleepkabel op circa 1,305 verslechtert het technische plaatje en kan de beer de aanval openen. Overigens bevestigt de RSI de tendens tot stijgen door op te krullen boven de 50-lijn. De koopconditie is valide. Meeliften richting 1,34 is de aangewezen strategie.

Het middellange termijn speelveld oogt positief. De koers noteert boven de sleepkabel en tevens is de RSI boven de 50-lijn gestegen. Al met al is een mooie opwaartse beweging gaande. Ondanks lichte berentikken is een voortzetting richting het noorden het meest waarschijnlijke scenario. Weerstanden op afgerond 1,34 en 1,37 zijn de koersdoelen. Daar maar eens bezien of de bulls voldoende kracht hebben om door te drukken en het speelveld open te breken. Of wordt in de weerstandzone opnieuw getopt? Eerst maar eens aantrekken richting 1,34. Witte candles graag. Koopconditie is valide, in de buurt van 1,34 even de vinger aan de pols.

Bron: Nico P.R. Bakker