Euro Dollar Positief vooruitzicht

Het korte termijn speelveld is aanzienlijk verbeterd. De Eurobulls hebben goed werk verricht

Euro Dollar Positief vooruitzicht

De koers noteert nu boven de sleepkabel en de RSI noteert boven de 50-lijn. Al met al persen zij de koers richting het noorden met de intentie binnenkort wederom 1,345 op te borden te zetten. Aan alle voorwaarden wordt voldaan om een nieuwe korte termijn uptrend te starten. Terug naar 1,345 dan maar. Pas onder 1,31 nemen de beren het stokje over, dan starten zij een downtrend.

Longspelers liften mee richting 1,345. Boven 1,345 posities vergroten. Hou wel rekening met kortstondige correcties van de beer... Ik zie thans het Engeltje staan, een witte weekcandle boven de sleepkabel, zelfs als Bullish Engulfing, met een RSI die daardoor boven de 50-lijn opkrult. Een dappere poging derhalve van de bulls om de actuele uptrend nieuw leven in te blazen en op te stomen naar de recente top en weerstand op ruim 1,34..., luidde recent mijn commentaar.

De weg omhoog is ingezet. Maar deze week haperen de bulls. Ik zie namelijk een zwarte candle. Maar pas onder 1,31 vervallen de positieve vooruitzichten. Kortom, het vizier blijft op 1,34 gericht. Daarna komt 1,37 in beeld. Eens zien hoe sterk de bulls zijn. Koopconditie is valide, mits de koers boven 1,31 noteert. Boven 1,345 bijkopen….

Bekijk de koerst van vandaag op http://www.dollarkoers.nl

Bron: Nico P.R. Bakker